Χάινς: Πιο δύσκολο φέτος

 

Ο Κάιλ Χάινς κατά την άφιξή του στην Ελλάδα τόνισε πως ο Ολυμπιακός θέλει να επαναλάβει την εξαιρετικά πετυχημένη περσινή σεζόν, ωστόσο, υπογράμμισε πως το έργο των ερυθρόλευκων είναι εξαιρετικά δύσκολο.

 

Για τη νέα σεζόν, σε σχέση με την περσινή: «Πέρυσι κανείς δεν περίμενε αυτό που καταφέραμε. Κάναμε μεγάλη έκπληξη, αλλά φέτος θα είναι όλα θα είναι διαφορετικά, όλοι θα μας περιμένουν. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι, όμως, θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες. Το γεγονός πως έμειναν οι περισσότεροι παίκτες κι έγιναν ελάχιστες αλλαγές θα μας βοηθήσει αρκετά».
Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Αυτό που ζήσαμε πέρυσι δεν είναι εύκολο να το επαναλάβουμε. Θέλουμε να το ζήσουμε ξανά το περσινό, αλλά επαναλαμβάνω δεν θα είναι εύκολο. Το θέλουμε πολύ, όμως. Όλα τα παιδιά που έμειναν από πέρυσι έχουμε το ίδιο κίνητρο και τους ίδιους στόχους».
Για τους Έισι Λο και Τζόι Ντόρσεϊ, που επίσης παρέμειναν: «Μίλησα με τον Έισι πολλές φορές αυτή την εβδομάδα και μιλούσαμε και με τον Τζόι. Χάρηκαν που έμειναν κι εγώ χάρηκα που και οι δύο επέστρεψαν. Ήταν μια μικρή έκπληξη για εμένα γιατί θα μπορούσαν και οι δύο να έχουν υπογράψει στο ΝΒΑ».
Για την υποδοχή που του ετοίμασαν συγγενείς και φίλοι στις ΗΠΑ: «Όταν επέστρεψα στις ΗΠΑ ήρθαν φίλοι μου στο αεροδρόμιο και το διασκεδάσαμε αρκετά, αφού μου έκαναν μια υπέροχη υποδοχή έκπληξη. Όταν έμεινα μόνος σκεφτόμουν για ημέρες τι καταφέραμε, ήταν απίστευτο! Οι προσδοκίες θα είναι μεγάλες πλέον και πρέπει να ανταποκριθούμε. Έλεγα στον εαυτό μου πως πρέπει να επιστρέψω στην Ελλάδα και να τα καταφέρουμε και πάλι».