Στη φυλακή γιατί ασελγούσε σε ...αγάλματα!

Πίσω απο τα σίδερα της φυλακής βρέθηκε ένας 52χρονος Βρετανός, για διατάραξη της δημόσιας αιδούς, αφού τον έπιασαν επανειλημμένα να ασελγεί σε αγάλματα που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους.

Το περιστατικό, το οποίο οδήγησε τελικά και στην σύλληψη του, ανέφεραν περαστικές καλόγριες, οι οποίες συνόδευαν τα παιδιά του κατηχητικού για ένα περίπατο και έτυχε εκείνη την ώρα να περάσουν απο τη σημείο που βρισκόταν ο 52χρονος.

Ο 52χρονος εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν ολόγυμνος, σε άκρως προσωπική κατάσταση με το...άγαλμα που βρίσκεται σε εκείνο το σημείο και δεν αντιλήφθηκε καν την παρουσία των παιδιών και μάταια οι καλόγριες προσπαθούσαν να τους κλείσουν τα μάτια και να τα απομακρύνουν. Οταν ο άντρας τελείωσε αυτό που έκανε, ξαναφόρεσε τα ρούχα του ατάραχος και συνέχισε το δρόμο του.

Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη, σε ένα πάρκο λίγο πιο κάτω, έτοιμος να μπλεχτεί σε ερωτικές περιπτύξεις με ένα νεό άγαλμα! Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται ο συγκεκριμένος άντρας για τον ίδιο καιρβώς λόγο και απο ό,τι φαίνεται, δεν έχει βάλει μυαλό, οπότε αυτή τη φορά κρατήθηκε και θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο.

Tags: