Στέλλα Μπεζαντάκου

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Η Στέλλα στην γνωστή "Θρησκευτική Πανήγυρις" Κάτω Αχαΐας
“Δε με λένε Χαρά Βαρθακούρα.”
- Η Στέλλα για τον Στέλιο Μπεζαντάκο
Η Στέλλα Μπεζεντάκου / Μπεζαντάκου / Μπαζαντάκου / Βυζαντάκου (πιθανόν κρητικής καταγωγής) σύμφωνα με τις παραδόσεις είναι ανερχόμενη σοπράνα, της διάσημης Σκάλας του Μιλάνου. Γεννήθηκε στην Άρτα και τα Γιάννενα και είναι 29 ετών, χρόνια τώρα. Το αληθινό της όνομα είναι Στυλιανή Μπαζοντάκου όμως το άλλαξε γιατί δεν ήθελε να όνομά της να θυμίζει τη γνωστή κρητική σαλάτα με βάση το Ντάκο. Έγινε διάσημη στο πανελλήνιο για τις φωνητικές της ικανότητες σε κλασικές αργίες και οπερέτες με ριζότα. Μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας αμφισβητεί την ύπαρξή της καθώς ποτέ δεν δόθηκαν στατιστικώς σημαντικά δείγματα αυτής. Παρόλα αυτά έχει συνδεθεί με αρκετές λαϊκές δοξασίες οι οποίες την θέλουν να εμφανίζεται την παραμονή των Χριστουγέννων τρομάζοντας περαστικούς και ανθρώπους που κάνουν τουρισμό. Σύμφωνα με την προφητεία μια μέρα θα φτιάξει ένα μεγάλο γλυκό.
Έναρξη επαγγέλματος
Όλα άρχισαν το 2003 όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, αφού πέρασε μια βόλτα από το γνωστό ριάλιτυ σόου του Mega "Bar" στο οποίο σημείωσε παταγώδη επιτυχία, σε σημείο όλοι να θυμούνται ακόμα τον ...ΛΟΡΕΝΤΖΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! Αλλά παρεκτρεπόμεθα. Η Στέλλα λοιπόν με τη συμμετοχή της στο σόου έγινε γνωστή στο πανελλήνιο για τη σεμνότητα, την ταπεινότητα, τη μετριοφροσύνη και την απλότητά της. Εκεί χάρη στις εξελιγμένες χορευτικές και φωνητικές ικανότητες της κατόρθωσε να μιλήσει στις καρδιές όλων μας και να μας προσφέρει ρίγη συγκίνησης. Ευχαριστούμε Στέλλα και ευχόμαστε σύντομα να σε ξαναδούμε στα λιμάνια της ποιοτικής καλλιτεχνικής έκφρασης!
Καριέρα
Η καταξίωση και η επιτυχία δεν άργησαν να έρθουν, καθώς το 2003 η Στέλλα κυκλοφόρησε το πρώτο της CD και έγινε 6 φορές διαμαντένιο σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ!
Η μεγάλη της επιτυχία την έκανε περιζήτητη σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της εποχής. Εμφανίστηκε σε άπειρα τηλεοπτικά σοου και τραγούδισε ζωντανά παρακαλώ τα μεγάλα της χιτ, "Μπλουζάκι", "Με λένε Στέλλα", "Τραλαλά Τραλαλό" και λοιπά.
Η φωτογράφησή της, για την προώθηση της ιππασίας στην Ελλάδα, συγκλόνισε το πανελλήνιο εξαιτίας της πτώσης της από ένα άλογο, φήμες λένε ότι δεν ήταν άλογο, αλλά η αντίζηλος της, Βέρα ή Λάμπρος, μεταμφιεσμένη σε άλογο που στόχο είχε να την αφήσει ανάπηρη από τη μέση και πάνω για να μη μπορέσει να ξανακρατήσει μικρόφωνο.
Επίσης οι κακές γλώσσες την θέλουν να έχει κυκλοφορήσει πειρατικό ντι βι ντι με πρόστυχες σκηνές αλλά οι ορκισμένοι φανς της το διαψεύδουν αν και η ίδια δεν έχει δηλώσει ο,τιδήποτε για το θέμα. Παρόλα αυτά, η Στέλλα παραμένει σεμνή και ταπεινή και δεν παύει να τονίζει πόση πίστη έχει στον Χριστό και το Θεό. Αυτό το αποδεικνύει έμπρακτα με τις εμφανίσεις της σε θρησκευτικές εκδηλώσεις.
Τελευταία νέα
Αυτό το καιρό η Στέλλα συνεχίζει την καριέρα της και βασίζεται σε παλιές μεγάλες επιτυχίες, τις όποιες με την μοναδική της ερμηνεία επαναφέρει στο προσκήνιο. Τραγούδια όπως το "Αρέσω παιδί μου, αρέσω" και το "Τρελοκόριτσο" παίρνουν νέο νόημα μετα από τις παθιασμένες ερμηνείες της Στέλλας.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τις φιλανθρωπίες. Τα έσοδα από όλες τις sold out συναυλίες της διατίθενται σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ενώ η ίδια έχει ιδρύσει και είναι πρόεδρος του συλλόγου Τραγουδιστριών που έπεσαν ηρωικά επάνω στη σκηνή εν ώρα καθήκοντος. Κυκλοφορεί σειρά με κατσαρόλες που έχουν το όνομά της ενώ σκοπεύει να γίνει η πρώτη τραγουδίστρια στην Ελλάδα που θα ιδρύσει Fan Club στο second life με στόχο να αυξήσει τις πωλήσεις των λογισμικών anti-virus.

Tags: