Ρεζίλεμα στο facebook.

Ένα ιδιαίτερο τρόπο βρήκε η διεύθυνση ενός εστιατορίου στο Κάρντιφ για να...ρεζιλέψει μία οικογένεια τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι αποχώρησαν χωρίς να πληρώσουν το αντίτοιμο που τους αντιστοιχούσε.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος Burger & Lobster, που βρίσκεται στο Κάρντιφ, όταν διαπίστωσαν πως μία 4μελής οικογένεια απόλαυσε το γεύμα και μετά έφυγε δίχως να πληρώσει τον λογαριασμό, ανέβασε μία φωτογραφία τους απο την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος και την ανέβασε στο facebook.

Κάτω απο την φωτογραφία υπήρχε το παρακάτω κείμενο:
«Θέλουμε να πούμε σε αυτή την οικογένεια που έφυγε χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό πως είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται απλά για λάθος και ότι απλά το ξέχασαν.
Σας παρακαλούμε λοιπόν να καλέσετε αύριο στο εστιατόριο για να διευθετήσετε τον λογαριασμό σας. Σας ευχαριστούμε»

Η κίνηση αυτή βέβαια σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να δηλώσουν πως έχει τύχει σε πολλούς ανθρώπους απλά να ξεχάσουν να πληρώσουν και να φύγουν απο το μαγαζί και πως ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν την συγκεκριμένη περίπτωση, ήταν αν μή τί άλλο αγενής.
Δεν έλειψαν βέβαια και οι υποστηρικτές, οι οποίοι συμφώνησαν με την αντίδραση του μαγαζιού να δημοσιοποιήσει την φωτογραφία και το πικάντικο σχόλιο.

Tags: