Οι αληθινοί οπαδοί εγκλημάτων μπορούν τώρα να αγοράσουν παιχνίδι με άλυτες υποθέσεις και να εξιχνιάσουν μυστήρια φόνων

Εάν έχετε βαρεθεί να παίζετε το Cluedo και θέλετε κάτι πιο ρεαλιστικό, τα Unsolved Case Files ίσως είναι το τέλειο για εσάς.

Το παιχνίδι είναι ένα μεγάλο βήμα από τα παλιομοδίτικα πάρτυ μυστήριου & δολοφονίας, καθώς στέλνουν στους παίκτες ένα αρχείο παγωμένων περιπτώσεων δολοφονίας γεμάτο με όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να λύσουν το έγκλημα.

Οι περιπτώσεις είναι φανταστικές, αλλά ολόκληρη η εμπειρία έχει σκοπό να αισθάνεται ρεαλιστική, με το παιχνίδι να περιέχει πραγματικά αντικείμενα και να απαιτεί πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Οι παίκτες θα λάβουν μια σειρά πληροφοριών για να τους βοηθήσουν να σπάσουν την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, αποκόμματα εφημερίδων, ύποπτες λεπτομέρειες, αποτυπώματα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αναφορές αυτοψίας και άλλα.

Υπάρχουν σήμερα τέσσερα διαφορετικά αρχεία που πρέπει να αγοραστούν - Harmony Ashcroft, Jamie Banks, Max Cahill και Jane Doe με δύο νέες που βρίσκονται υπό εξέλιξη.

Τα αρχεία διατιμώνται σε 29,99 δολάρια - ωστόσο, καθώς η έδρα της εταιρείας είναι στις ΗΠΑ, θα υπάρξει επίσης ναύλος και τελωνειακή αμοιβή για την πληρωμή.

Χάρη σε ένα viral tweet για το παιχνίδι, έγινε τόσο δημοφιλές που μερικά από τα αρχεία έχουν εξαντληθεί, αλλά η ιστοσελίδα αναφέρει ότι πρόκειται να ανακατασκευαστούν αργότερα αυτό το μήνα.

Μια γυναίκα που ονομάζεται Luma Ramahi ανέβασε στο Tweeter ένα βίντεο TiKTok ενός φακέλου από μια υπόθεση και είπε: "ΓΙΑΤΙ δε μου είπε κανείς ότι μπορείτε να πάρετε unsolved υπόθεση και πραγματικά να προσπαθήστε να λύσετε την υπόθεση" Θέλω μια ".

Περισσότεροι από 117.000 άνθρωποι πάτησαν like στο τιτίβισμα της, συγκεντρώνοντας πάνω από 34.000.

Οι άνθρωποι στα σχόλια ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι με το παιχνίδι, λέγοντας: "OMG ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ;"

Ένας άλλος σχολίασε: "OMG THAT'S COOL COOL."

"Έχω παρακολουθήσει αρκετές παραστάσεις του FBI για να το αγαπήσω", πρόσθεσε ένα τρίτο.

Κάποιος άλλος είπε: "Αυτή είναι διασκέδαση. Θεέ μου, φανταστείτε αυτό σε συνδυασμό με φαγητό και κρασί!!! "