Ιστορικός είχε στο σπίτι του 150 πτώματα κοριτσιών.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του 46χρονου ιστορικού απο τη Ρωσσία, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ, 150 πτώματα κοριτσιών.

Ο Anatoly Moskvin είναι ιστορικός στο επάγγελμα, μιλάει 13 γλώσσες και θεωρείται απο πολλούς «ιδιοφυία». Έκρυβε όμως ένα μεγάλο μυστικό. Ο 46χρονος άντρας είχε γυρίσει συνολικά περίπου 700 νεκροταφεία, τα οποία έψαξε καλά και ξέθαψε 150 κορίτσια, ηλικίας μεταξύ 3 και 12 ετών.

Στην πορεία, μετέφερε τα άψυχα κορμιά τους σπίτι του, τα έντυσε με πολύχρωμα ρούχα και πολλές φορές μάλιστα, διοργάνωνε «άρρωστα» πάρτυ γενεθλίων με μοναδικούς καλεσμένους τα κορίτσια αυτά.. Τους είχε δώσει μάλιστα και ονόματα, ενώ είχε κάνει έρευνα και είχε περισυλλέξει πληροφορίες για το κάθε κορίτσι που έχει ξεθάψει.

Το τραγικό μυστικό ανακάλυψαν οι γονείς του Moskvin, οι οποίοι τον επισκέφτηκαν απρόοπτα, πέφτοντας έτσι πάνω στο μακάβριο θέαμα. Πληροφορίες λένε πως στο διαμέρισμα του ιστορικού βρέθηκαν εκτυπωμένες οδηγίες για το πώς να «φτιάξεις» μία κούκλα απο αληθινά ανθρώπινα μέλη.

Tags: