Δίδυμες εθισμένες στην πλαστική.

Η Sara και η Emma Koponen είναι δύο εντυπωσιακές αδερφές απο τη Σουηδία, των οποίων το καλλίγραμμο κορμί και το πλούσιο μπούστο δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο στο πέρασμα τους. Όλα τα βλέματα γυρνούν για να προσέξουν αυτό τον διπλό πειρασμό και λέμε διπλό γιατί, πολύ απλά, είναι δίδυμες.

Οι δύο αδελφές έχουν ξοδέψει, τα τελευταία έξι χρόνια, γύρω στις 20 χιλιάδες ευρώ σε διπλές πλαστικές επεμβάσεις. Ο σκοπός τους ήταν να βελτιώσουν τα κορμιά τους, χωρίς, όμως, να σταματήσουν να δείχνουν ολόιδιες. Στις επεμβάσεις που έχουν κάνει ως τώρα, συμπεριλαμβάνονται πολλαπλές αυξητικές στήθους και αυξητικές ενέσεις στα χείλη.

Οι δύο γυναίκες όμως δεν αφήνουν τα πράγματα μόνο στην τύχη του νυστεριού. Φροντίζουν καθημερινά για την εμφάνιση τους, περνώντας πολλές ώρες στο γυμναστήριο. Μάλιστα, για να σιγουρέψουν πως δεν θα υπάρξει ούε η απειροελάχιστη διαφορά μεταξύ τους, τρώνε την ίδια ακριβώς ποσότητα φαγητού, την ίδια ακριβώς ώρα.

Αν και ο ίδιος τους ο πατέρας τους έχει δηλώσει την απογοήτευσή του σχετικά με την πορεία τους, εκείνες δεν πτοούνται. Πιστεύουν ότι οι κοπέλες που τις κοιτούν παράξενα στον δρόμο, απλά τις ζηλεύουν

Tags: