Γυναίκα πυροδοτεί έντονη συζήτηση αφού μοιράστηκε τη συνήθεια ντους που πιστεύει ότι είναι «φυσιολογική»

Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να κάνετε ντους - ή υπάρχει;

Μια γυναίκα έχει χωρίσει το Διαδίκτυο αφού αποκάλυψε αυτό που πιστεύει ότι είναι ένας «φυσιολογικός» τρόπος ντους.

Δεν μιλάμε για το αν προτιμά να πλένεται το πρωί ή το βράδυ, αλλά αν κοιτάζει το ντους ή το έχει πίσω.

Μεταβαίνοντας στο Twitter, η Αλίκη, @Backpainandwine, ρώτησε τους ακόλουθους της: "Βοήθησέ με να διευθετήσω μια συζήτηση.

"Είναι φυσιολογικό να κάνεις ντους με την πλάτη σου στο ντους; Δεν βλέπεις το νερό;"

Η ερώτησή της πυροδότησε μια έντονη συνομιλία μεταξύ χιλιάδων χρηστών, με πολλούς να λένε πως το ντους εξαρτάται από το αν πλένουν τα μαλλιά τους ή απλώς το σώμα τους.

Κάποιος είπε: "Εξαρτάται από το πλύσιμο των μαλλιών ή όχι. Εάν ναι, τότε πλάτη στο ντους όταν ξεπλένετε. Διαφορετικά, ντους κατα προσώπου", το οποίο στη συνέχεια μπέρδεψε αυτό το άτομο: "Δεν ήξερα ότι το ντους χωρίς να πλένω τα μαλλιά ήταν κάτι υπαρκτό."

Ένας άλλος είπε: «Σίγουρα όλοι βλέπουν μακριά ή το νερό πηγαίνει στο πρόσωπό σας;

Εν τω μεταξύ, ένα τρίτο άτομο είπε: "Πάντα πλάτη στο ντους. Δεν πρέπει ποτέ να πλένετε το πρόσωπό σας εκεί, καθώς οι περισσότεροι έχουν το νερό πολύ ζεστό. Περιστρέφω μόνο για να ξεπλένω αφρούς από τα βυζιά."

"Δεν μπορώ ούτε να κάνω", παραδέχτηκε ένα τέταρτο. "Πρέπει να βγάλω το λάστιχο και να ρίξω πάνω μου, δεν μπορώ να χειριστώ το νερό που πέφτει από πάνω μου. Είμαι φρικιό."

Ένας άλλος σχολίασε: "Δεν μου αρέσει καθόλου το πρόσωπό μου στο νερό, εκτός αν είχα μια φοβερή μέρα και κάνετε αυτό που κάνουν σε ταινίες, όπου βάζετε τα χέρια σας στον τοίχο και ακουμπάτε προς τα εμπρός με τα μαλλιά σας να ρέουν προς τα κάτω όπως μόλις ανατινάξατε έναν ολόκληρο πλανήτη και χρειάζεστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε. "

Στην οποία ένα άτομο απάντησε: "Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι υπάρχει συχνά ένας ψυχοπαθής που σε παρακολουθεί, περιμένοντας την ευκαιρία να σε στραγγαλίσει με μια κάλτσα."

Αλλά μερικοί άνθρωποι είπαν ότι κάνουν και τα δύο.

"Δεν αλλάζουν όλοι η θέση στο ντους για να ξεπλένουν το αφρόλουτρο από το μπροστινό και πίσω μέρος του σώματός τους; Ή μήπως αυτό το κάνω μόνο εγώ;" είπε ένα άτομο.