Γυναίκα κρατούσε το νεκρό πτώμα του άντρα της στο σπίτι επί 6 μήνες.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί με το θέαμα που αντίκρυσαν στο σπίτι μίας 50χρονης γυναίκας, η οποία κρατούσε τον-επί 6 μήνες- νεκρό σύζυγο της στο σπίτι.

Η ίδια ομολόγησε πως δεν ενημέρωσε ποτέ κανέναν σχετικά με τον θάνατο του άντρα της, ο οποίος έπασχε απο μία ασθένεια για την οποία δεν νοσηλεύτηκε ποτέ. Οι γιατροί υπολογίζουν πως ο θάνατος επήλθε στις 20 Μαρτίου, μετά απο μία μόλυνση στο πόδι λόγω διαβήτη. Ο ίδιος είχε αρνηθεί απο το ξεκίνημα της πάθησης να δεχτεί επαγγελματική ιατρική βοήθεια, υποστηρίζοντας πως η πίστη του και η προσευχή στο Θεό, θα τον σώσουν.

Έπεσε σε κώμα, το στομάχι του άρχισε να φουσκώνει και το μέτωπό του άρχισε να εμφανίζει σημάδια νεκρικής ακαμψίας. Η σύζυγός του κάλυψε το σώμα του με 2 κουβέρτες, του φόρεσε ένα σκούφο στο κεφάλι, έβαλε λουκέτο στην πόρτα και έβαλε ταινίες για να απομονώσει τη μυρωδιά του πτώματος.

Μετά απο 6 μήνες, ανακαλύφθηκε το πτώμα, το οποίο όμως ήταν σε τόσο προχωρημένη κατάσταση που ήταν αδύνατο να αναγνωριστεί. Όπως δήλωσε και η βοηθός εισαγγελέα που χειρίστηκε την κατάσταση, η σύζυγος-όπως και ο εκλιπών- πραγματικά πίστευαν πως με την προσευχή θα ερχόταν ξανά στη ζωή.

Tags: