Γυναίκα καταγγέλει ότι ο αρραβωνιαστικός της ξόδεψε 6.400 λίρες από τις αποταμιεύσεις γάμου και μήνα του μέλιτος σε έναν υπολογιστή gaming

Μια απεγνωσμένη γυναίκα αποκάλυψε ότι ο αρραβωνιαστικός της φέρεται να ξόδεψε όλα τα χρήματα του γάμου και του μήνα του μέλιτος σε έναν νέο υπολογιστή για παιχνίδια.

Εξήγησε ότι αυτή και ο σύζυγός της είχαν αποταμιεύσει χρήματα για τη μεγάλη τους μέρα αφού δεσμεύτηκαν τον Δεκέμβριο.

Η νύφη λέει: "Σε έξι μήνες μαζέψαμε περίπου 8.000 $".

Η γυναίκα είπε ότι ο καλύτερος φίλος του αρραβωνιαστικού της είχε αγοράσει έναν υπολογιστή παιχνιδιών, οπότε φυσικά ο σύντροφός της ήθελε να αγοράσει και εκείνος έναν.

Είπε: «Του είπα ότι μπορεί να παίξει παιχνίδια στον φορητό υπολογιστή που έχει ήδη.

"Επανειλημμένα με ρώτησε αν μπορούσε να αγοράσει έναν υπολογιστή και τελικά συμφώνησα. Τώρα το μετανιώνω τόσο άσχημα."

Μια εβδομάδα αργότερα, ο υπολογιστής έφτασε, μαζί με τη νέα καρέκλα gaming, τραπέζι, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ακουστικά και σετ μικροφώνων, όλα ασύρματα.

Είπε: «Εκείνη τη νύχτα, τον ρώτησα πόσο κοστίζει και ήταν λίγο διστακτικός να μου πει.

«Ήμουν απογοητευμένη όταν άκουσα ότι είχε ξοδέψει όλη μας την εξοικονόμηση των 8.000 $ για να αγοράσει τον υπολογιστή.

"Είχαμε ένα πολύ μεγάλο καυγά εκείνο το βράδυ και τον κατηγόρησα ότι ξόδεψε όλες τις αποταμιεύσεις μας, οι οποίες περιείχαν όχι μόνο τα χρήματά του, αλλά και τα χρήματά μου επίσης και τα μαζεύαμε για το γάμο μας."

Αλλά τα πράγματα πήγαν από το κακό στο χειρότερο.

Πρόσθεσε: «Έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες από τότε που πήρε τον υπολογιστή και από τότε, ο αρραβωνιαστικός μου δεν σηκώθηκε από τη νέα του καρέκλα. Από τότε που πήρε τον υπολογιστή, δεν έχει δει καν το πρόσωπό μου.

«Η μόνη φορά που μου μιλάει είναι όταν πεινάει, με καλεί και μου λέει να του φέρω κάτι για φαγητό / ποτό.

"Τον φωνάζω να δούμε τηλεόραση και το αρνείται λέγοντας ότι είναι απασχολημένος. Τον φωνάζω να κοιμηθεί μαζί μου και το αρνείται και λέει ότι θα κοιμηθεί αργότερα."

Το μοτίβο ύπνου του είναι άνω κάτω - παίζει τα παιχνίδια του όλη τη νύχτα πριν τελικά κοιμηθεί στις 5πμ και δεν θα ξυπνήσει μέχρι τις δύο το απόγευμα.

Είπε: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες βίωσα τόσο μοναξιά που νιώθω σαν να είμαι μόνη στο σπίτι και δεν υπάρχει κανείς να μιλήσω. Με αγνοεί τόσο πολύ που νομίζω ότι έχει ξεχάσει απόλυτα ότι υπάρχω ακόμη και στη ζωή του.

«Ειλικρινά νιώθω σαν τη σερβιτόρα του τώρα λίγες μέρες γιατί από τις δύο τελευταίες εβδομάδες, η μόνη αλληλεπίδραση που έχουμε και οι δύο είναι να μου ζητάει φαγητό και νερό και να του το δίνω.

«Με το ζόριβουρτσίζει τα δόντια του και κάνει μπάνιο, πόσο μάλλον να κάνει τις δουλειές του σπιτιού.»

"Επίσης, υποτίθεται ότι εργάζεται από το σπίτι, αλλά από τότε που έφτασε ο υπολογιστής, δεν άγγιξε ούτε τον φορητό του υπολογιστή για να δουλέψει και δεν βλέπει καν το τηλέφωνό του για να ελέγξει αν κάποιος τον έχει καλέσει ή στείλει μηνύματα για εργασία. Φοβάμαι τώρα πραγματικά ότι μπορεί να χάσει τη δουλειά του. "

Τελείωσε την ανάρτησή της ζητώντας από τους χρήστες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει.

Ενώ οι περισσότεροι χρήστες της είπαν να τον παρατήσει, άλλοι είπαν ότι θα μπορούσε να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο με την ελπίδα ότι εκείνη θα ακυρώσει τον γάμο.

Και μερικοί μοιράστηκαν ανησυχίες ότι είχε εθισμό στα παιχνίδια και ότι χρειαζόταν βοήθεια.