Απίστευτο! Σκουλήκια προχωρούν κάτω από το δέρμα στο πρόσωπο γυν...

Μια γυναίκα από τη Ρωσσία, ένιωθε τσιμπήματα στο πρόσωπό της και πραγματικά σοκαρίστηκε όταν διαπίστωσε πως πρόκειται για ζωντανά σκουλήκια που κινούνταν κάτω από το δέρμα της.

Τα συγκεκριμένα παράσιτα, μπορούν να ζήσουν έως και 2 χρόνια μέσα στο ανθρώπινο σώμα και μπορούν να μεταβούν από το πρόσωπο στην περιοχή του πισινού.

Η 32χρονη, αρχικά παρατήρησε φουσκωματάκια κάτω από το αριστερό της μάτι, το οποίο αργότερα μετακινήθηκε κάτω, στοπάνω χείλος της. Είπε στους γιατρούς ότι τα περίεργα αυτά ογκίδια, εμφανίστηκαν μετά από επίσκεψή της σε μια αγροτική περιοχή έξω από τη Μόσχα, όπου την τσίμπησαν πάρα πολλά κουνούπια.

Τα ογκίδια αυτά της προκαλούσαν φαγούρα και κάψιμο αλλά κανένα άλλο σύμπτωμα. Οι γιατροί αναγνώρισαν αμέσως τον ύποπτο, ένα μακρύ, παρασιτικό σκουλήκι που ονομάζεται Διροφιλάρια και μεταδίσεται από τσίμπημα κουνουπιού.

Αφαίρεσαν το σκουλήκι αυτό από το πρόσωπο της γυναίκας με τοπική αναισθησία. Οι γιατροί είπαν ότι θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα, αφού θα μπορούσε να έχει μετακινηθεί σε μεγάλη απόσταση στο σώμα της και να ζει μέσα για 2 ολόκληρα χρόνια!