Αντι-vegan διαδηλωτές πήραν πρόστιμο επειδή έτρωγαν νεκρούς σκίουρους σε σούπερ μάρκετ

Ένα ζευγάρι αντι-vegan διαδηλωτών πήρε πρόστιμο για κατανάλωση νεκρών σκίουρων μπροστά σε φρικιασμένους θεατές - συμπεριλαμβανομένων παιδιών - σε μια αγορά τροφίμων.

Ο Deonisy Khlebnikov, 22 ετών, και ο Gatis Lagzdins, 29 ετών, άρχισαν να δαγκώνουν κομμάτια από τα νεκρά ζώα σε ένδειξη διαμαρτυρίας σε ένα vegan σταθμό στο Soho του Λονδίνου.

Ο γονέας ενός αναστατωμένου παιδιού ζήτησε από το ζευγάρι να σταματήσει, αλλά συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους στην Αγορά Τροφίμων Vegan του Σόχου στην οδό Rupert.

Στιγιότυπο του περιστατικού έδειχνε έναν από τους διαδηλωτές να φοράει το κουφάρι του ζώου γύρω από το λαιμό του πριν του βάλουν χειροπέδες και να οδηγηθεί μακριά από την αστυνομία.

Και οι δύο κρίθηκαν ένοχοι αδικήματος δημόσιας τάξης στο City of London Magistrates 'Court και διατάχθηκαν να πληρώσουν πρόστιμα.

Στον Lagzdins, από το Ealing στο δυτικό Λονδίνο, επιβλήθηκε πρόστιμο £ 400 συν κόστος και προσαύξηση, ενώ στον Khlebnikov, από το Westminster, επιβλήθηκε πρόστιμο £ 200 συν το κόστος και μια επιπλέον επιβάρυνση.

Η καταδίκη τους έρχεται μετά τη μαγνητοσκόπηση του Lagzdins που τρώει ένα κεφάλι ωμού χοίρου έξω από ένα Vegan φεστιβάλ τον Μάρτιο.

Ο YouTuber είπε ότι ο veganism ήταν «ανθρώπινη σκληρότητα» και περιβάλλεται από ακτιβιστές Vegan καθώς έτρωγε τη σάρκα έξω από το VegFest στο Μπράιτον.

Η ανώτερη εισαγγελέας της CPS, Natalie Clines, δήλωσε ότι το ζεύγος διαμαρτύρεται για τον veganism και δήλωσε ότι «αύξησαν την ευαισθητοποίηση για τους κινδύνους της μη κατανάλωσης κρέατος».

"Αλλά επιλέγοντας να το κάνουν έξω από ένα Vegan σταθμό και να συνεχίσουν με την αηδιαστική και περιττή συμπεριφορά τους παρά τις αιτήσεις για παύση, συμπεριλαμβανομένου και του γονέα του οποίου το παιδί ήταν αναστατωμένο από τις ενέργειές τους, η ποινική δίωξη ήταν σε θέση να αποδείξει ότι είχε σχεδιαστει και σκόπευε να προκαλούν δυσφορία στο κοινό », είπε.

Πρόσθεσε ότι οι ενέργειές τους «προκάλεσαν σημαντική δυσφορία για τους πολίτες, συμπεριλαμβανομένων των μικρών παιδιών».

Ο Khlebnikov και ο Lagzdins καταδικάστηκαν και οι δύο αφού αρνήθηκαν την παραβατική συμπεριφορά που ενδέχεται να προκαλέσει παρενόχληση, συναγερμό ή αγωνία.