Ο Αμερικανός ζαχαροπλάστης Amaury Guichon ζει και εργάζεται στο Λας Βέγκας, ενώ η δημιουργίες του εντυπωσιάζουν. Ο ίδιος σμιλεύει τη σοκολάτα σαν πηλό και ένα από τα τελευταία του δημιουργήματα είναι ένα ναυτίλος, ένα θαλάσσιο μαλάκιο που το κοχύλι του ξεχωρίζει για τις καφέ και λευκές ρίγες που φέρει στην επιφάνειά του. Ο σεφ δημιουργεί το καλούπι και στη συνέχεια, όπως θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο, συνεχίζει βήμα βήμα να ολοκληρώνει με τις λεπτομέρειες…