Σεπτέμβριος 2021

Ένα Λύκειο της Βοστώνης εξαναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει για εκδρομή λεωφορείο από Stripper Party

Μια ομάδα μαθητών λυκείου στη Μασαχουσέτη έπρεπε να επιβιβαστούν σε ένα λεωφορείο για πάρτι, με στύλο και φωτάκια νέον κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εκδρομής - μια εμπειρία που είπε ο δάσκαλός τους αναδεικνύει προβλήματα με το εκπαιδευτικό σύστημα.

Ο Jim Mayers, δάσκαλος γλώσσας και σύνθεσης Advanced Placement της 11ης τάξης στο Brooke Charter School στη Βοστώνη, είπε στο tweet που διαγράφηκε από τότε, οτι το αρχικό λεωφορείο τσάρτερ δεν είχε εμφανιστεί.

Οι υγειονομικοί υπάλληλοι προειδοποιούν να μην χρησιμοποιούν φάρμακα αποπαρασίτωσης των ζώων για τη θεραπεία ή την πρόληψη του COVID-19

"Δεν είστε άλογο. Δεν είστε αγελάδα. Σοβαρά, όλοι. Σταματήστε το", προειδοποιεί ο FDA μετά από "πολλαπλές αναφορές ασθενών που χρειάστηκαν ιατρική υποστήριξη και νοσηλεύτηκαν μετά από αυτοθεραπεία με ιβερμεκτίνη".

Ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) εξέδωσε προειδοποίηση στους ανθρώπους να μην λαμβάνουν αντιπαρασιτικό φάρμακο σχεδιασμένο για ζώα για τη θεραπεία ή πρόληψη του COVID-19 μετά από πολλαπλές αναφορές δηλητηριάσεων.

Ελβετικές αγελάδες μεταφέρθηκαν αεροπορικώς από ορεινά λιβάδια ενόψει της ετήσιας παρέλασης

Προκειμένου να βοηθήσουν τα τραυματισμένα ζώα να κατέβουν από τα καλοκαιρινά βοσκοτόπια τους στα βουνά, οι αγρότες κανόνισαν ώστε περίπου 10 από τις αγελάδες να οδηγηθούν με ελικόπτερο σε μια περιοχή πιο προσιτή στις συμβατικές μεταφορές βοοειδών.

Περίπου 10 από τα ζώα μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο από τις κορυφογραμμές στην περιοχή Klausenpass στο κέντρο της χώρας.

Χρησιμοποιώντας μια πλεξούδα πλέγματος, τα πλάσματα αιωρήθηκαν με ένα μήκος καλωδίου κάτω από τον ελικόπτερο καθώς πέταγαν στον ουρανό.