Ιούλιος 2021

‘Aντρας με κοροναϊό μεταμφιέζεται ως σύζυγος σe πτήση για Ινδονησία

Ένας άντρας στην Ινδονησία με κοραναϊό έχει επιβιβαστεί σε πτήση εσωτερικού μεταμφιεσμένος σαν τη σύζυγό του, φορώντας ένα Niqab που καλύπτει το πρόσωπό του και φέρει πλαστά αναγνωριστικά και αρνητικό αποτέλεσμα δοκιμής PCR.

Αλλά η μεταμφίεση δεν κράτησε πολύ.

Η αστυνομία αναφέρει ότι ένας αεροσυνοδός σε ένα αεροπλάνο της Citilink που ταξιδεύει από την Τζακάρτα στο Τέρνεϊτ στην επαρχία του Βόρειου Μαλούκου, παρατήρησε την Κυριακή ότι ο άνδρας άλλαξε τα ρούχα στην τουαλέτα.

Δυσάρεστη έκπληξη για έναν άντρα που τον δάγκωσε πύθωνας στην τουαλέτα

Ένας 65χρονος άντρας υπέστη μικρούς τραυματισμούς, αφού ένας πύθωνας τον δάγκωσε ενώ καθόταν στην τουαλέτα.

Λέγεται ότι αισθάνθηκε «τσίμπημα στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων» προτού παρατηρήσει ένα φίδι 1,6 μέτρων κάτω από αυτόν στην τουαλέτα στο σπίτι του στην αυστριακή πόλη Γκρατς.

Ο πύθωνας, ένας συστολέας που προέρχεται από την Ασία και μπορεί να φτάσει σε μήκος περίπου εννέα μέτρα, πιστεύεται ότι βρήκε το δρόμο του στην τουαλέτα μέσω του δικτύου αποχετεύσεων.

Ο Big Jake, το ψηλότερο άλογο του κόσμου, πεθαίνει στο Ουισκόνσιν σε ηλικία 20 ετών

Ο 20χρονος Βέλγικος με την ονομασία Big Jake έζησε στο Smokey Hollow Farm στην Poynette. Η Valicia Gilbert, σύζυγος του ιδιοκτήτη του αγροκτήματος, Jerry Gilbert, δήλωσε ότι ο Big Jake πέθανε πριν από δύο εβδομάδες, αλλά αρνήθηκε να δώσει την ακριβή ημερομηνία θανάτου.

«Θα προτιμούσαμε να μην τον θυμόμαστε από μια ημερομηνία - ήταν ένα τραυματικό γεγονός για την οικογένειά μας», είπε.

Ο Big Jake ήταν σχεδόν 2,1 μέτρα και ζύγιζε 1.136 κιλά. Το Guinness Book of World Records τον πιστοποίησε ως το ψηλότερο ζωντανό άλογο στον κόσμο το 2010.

Περιστέρια που δεν μπορούν να βρουν το σπίτι τους μπλοκάρουν την έξοδο I-95

Μια έξοδος από το Interstate 95 στη Φλόριντα έπρεπε να κλείσει για τρεις ώρες αφού 100 περιστέρια έπεσαν από ένα φορτηγό και αρνήθηκαν να κινηθούν, θέτοντας σε κίνδυνο οδήγησης τους αυτοκινητιστές, ανέφεραν αξιωματούχοι την Τετάρτη.

Ένα κιβώτιο που μετέφερε 100 περιστέρια έπεσε από το φορτηγό αργά την Τρίτη κοντά στην παραλία Daytona. Επειδή τα πουλιά βγήκαν τη νύχτα, τα περιστέρια έμειναν στο δρόμο μέχρι που τα φώτα των οχημάτων τα τρομάζαν. Πέταξαν στον αέρα και δημιούργησαν κίνδυνο για τους οδηγούς, σύμφωνα με δελτίο τύπου από αξιωματούχους της Κομητείας Volusia.