Νοέμβριος 2017

Χείμαρροι παρέσυραν τρία οχήματα στο λιμάνι στη Σύμη

Τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά και έπεσαν στο λιμάνι της Σύμης, τη στιγμή που έντονακαιρικά φαινόμενα επικρατούν στο νησί.

Στο σημείο σπεύδει πλωτό του λιμενικού σώματος, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιος εγκλωβισμένος.

Νωρίτερα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue Star Paros δεν μπόρεσε να προσεγγίσει στο λιμάνι της Σύμης λόγω της κακοκαιρίας.

Το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του για το λιμάνι της Ρόδου.

Η επιγραφή σε ελληνικό ασανσέρ που έγινε viral

Μια πινακίδα από αυτές που βλέπουμε συχνά στα ασανσέρ, που μας ενημερώνουν για το τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση εγκλωβισμού κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αρκετό γέλιο.

Ο λόγος; Η πινακίδα πέραν των γνωστών οδηγιών που αναγράφει, έχει στο τέλος μια σημείωση με αστερίσκο στην οποία αναφέρει: “Σε περίπτωση που δεν ηχήσει, φωνάξτε σπαρακτικά”!

Έφηβος σκότωσε επτάχρονο για να κλείσει το σχολείο και να αναβληθούν εξετάσεις

Έφηβος κατηγορείται ότι έκοψε τον λαιμό επτάχρονου αγοριού, συμμαθητή του στο ίδιο σχολείο, ελπίζοντας ότι εξαιτίας της τραγωδίας αυτής θα αναβάλονταν οι εξετάσεις στις οποίες ήταν υποχρεωμένος να συμμετάσχει.

Ο 16χρονος μαθητής συνελήφθη από την αστυνομία. Το έγκλημα διαπράχθηκε τον Σεπτέμβριο σε ακριβό, ιδιωτικό σχολείο κοντά στο Νέο Δελχί. Αρχικά είχε συλληφθεί ως ύποπτος ένας οδηγός λεωφορείου, για τον οποίο οι αρχές θεωρούσαν ότι σκότωσε τον επτάχρονο, ενώ προσπαθούσε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Έστελνε επί τρία χρόνια στρίπερ στο σπίτι του γείτονά του

Ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών επέβαλε δικαστήριο της Νεμπράσκα σε άντρα ο οποίος για περισσότερα από τρία χρόνια έστελνε… στρίπερ στο σπίτι του γείτονά του.

Σύμφωνα με την Omaha World-Herald ο 45χρονος Ντάγκλας Γκόλντσμπερι προσέλαβε στρίπερ να γδύνονται στην αυλή του γείτονά του, ενώ την ίδια ώρα ο ίδιος παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα από το παράθυρο του σπιτιού του.

Στο συγκεκριμένο σπίτι διέμενε μία οικογένεια με δύο παιδιά και σύμφωνα με τις καταγγελίες εντός της τριετίας υπολογίζεται ότι εμφανίστηκαν στην αυλή τους στρίπερ περίπου… 75 φορές.

Περίεργες δεισιδαιμονίες στον κόσμο!

Σε κάθε λαό υπάρχουν προκαταλήψεις που έχουν να κάνουν με μαύρες γάτες, σκάλες, αλάτια και το κακό μάτι, ακόμα με σκούπες και φυλαχτά.
Υπάρχουν, όμως, και λαοί που πιστεύουν σε απίθανες δυσειδαιμονίες και μάλιστα οι προκαταλήψεις τους δεν έχουν όριο. Μερικές από τις πλέον περίεργες δεισιδαιμονίες στον κόσμο αξίζει τον κόπο να τις μάθουμε…