Ιούνιος 2017

Φυλακίστηκε γιατί κρατούσε παιδί στο κενό – Ήθελε να μαζέψει likes στο facebook

Δικαστήριο στην Αλγερία καταδίκασε ένα άνδρα σε δυο χρόνια φυλάκιση επειδή «κρέμασε» ένα μικρό παιδί έξω από το παράθυρο πολυόροφου κτιρίου προκειμένου να προσελκύσει «likes» στο facebook.

Στη λεζάντα, κάτω από τη φωτογραφία έγραφε: «1.000 likes ή θα το αφήσω.»

Άμεσα σήμανε συναγερμός από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι ζήτησαν τη σύλληψή του, για κακοποίηση παιδιού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Al Arabiya, το περιστατικό συνέβη στο Αλγέρι, πρωτεύουσα της χώρας, σε διαμέρισμα του 15ου ορόφου.

Ζευγάρι αετών μεγαλώνει ένα… γεράκι!

Τι συμβαίνει όταν το θήραμα γίνει… το νέο μωρό της οικογένειας; Αυτό συνέβη στο Sidney της Βρετανικής Κολομβίας. Δύο φαλακρός αετοί που έχουν φτιάξει τη φωλιά τους σε ένα έλατο υιοθέτησαν ένα μωρό κοκκινοφόρο γεράκι αντί να το φάνε. Μάλιστα, αυτό το είδος υιοθεσίας στην άγρια ​​φύση είναι εξαιρετικά σπάνιο, σύμφωνα με τους ειδικούς. “Ξέρω ότι κάτι παρόμοιο έχει τεκμηριωθεί δύο ή τρεις φορές”, δήλωσε ο David Bird του Hancock Wildlife Foundation, μια ομάδα που παρακολουθεί τη φωλιά των αετών.

Η πισίνα είχε και… αλιγάτορα!

Με τις πολυτελείς κατοικίες να βρίσκονται πολύ κοντά στους βάλτους, δεν προκαλεί εντύπωση που ένας… αλιγάτορας, μήκους 3 μέτρων περίπου, είπε να… δροσιστεί στην πισίνα σπιτιού στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ειδικό συνεργείο της υπηρεσίας για την προστασία της Άγριας Πανίδας έσπευσε και απομάκρυνε το ερπετό, απελευθερώνοντάς το στη συνέχεια στη φύση.