Δεκέμβριος 2015

Πορνοστάρ για να αγοράσει ακριβά παιχνίδια

Έναν... ομολογουμένως εκκεντρικό τρόπο βρήκε μία 20χρονη κοπέλα απο τη Βρετανία για να μπορέσει να αγοράσει τα καλύτερα παιχνίδια για τον 5χρονο γιο της, παίρνοντας μέρος σε ταινίες πορνό!

Ο λόγος φυσικά για την Megan Clare, το πληθωρικό μοντέλο που αποφάσισε να κάνει τρανή είσοδο στην ροζ βιομηχανία ενηλίκων και το κίνητρο της είναι πολύ απλό. Δεν ήθελε να απογοητευτεί ο γιος της που δεν θα μπορούσε να του πάρει για δώρο τα παιχνίδια που επιθυμούσε.

Tags: 

Γκάφες σε δελτία ειδήσεων!

Συνήθως, τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων είναι πολύ σοβαρά, με γρήγορη και ροή και κοφτές ατάκες, μαζεμένους καλεσμένους και “τετράγωνους” παρουσιαστές.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως θα δείτε ακριβώς το αντίθετο! Γκάφες, γέλια, κοτσάνες, τούμπες και άλλα πολλά σε ένα απολαυστικό 15λεπτο βιντεάκι γεμάτο με τρελές στιγμές on air και φυσικά άφθονο γέλιο!

Η συλλογή διαθέτει αποσπάσματα απο τις καλύτερες και πιο αστείες στιγμές των δελτίων και σίγουρα θα σας κάνει να κρατάτε την κοιλιά σας απο τα γέλια!

Απολαύστε το βίντεο:

Tags: 

Αυτό το ξέρατε;

Έχετε αναλογιστεί ποτέ γιατί τα καπάκια απο τα στυλό μας έχουν μία μικρή τρύπα στην κορυφή; Ίσως αρκετοί απο σας μόλις τώρα να προσέχετε πως υπάρχει κάν τρύπα στα στυλό που έχουν καπάκι!

Ο λόγος βασικά είναι πολύ απλός και πιθανότατα να σας καταπλήξει! Το 1991, η εταιρεία BIC εισήγαγε για πρώτη φορά στην αγορά τα καπάκια με τρύπα, σκεπτόμενοι ουσιαστικά πολλές παραμέτρους.

Ως γνωστόν, πολλοί άνθρωποι, κυρίως μικρά παιδιά αλλά και ενήλικες ενίοτε, έχουν κινδυνεύσει να χάσουν τη ζωή τους, καταπίνοντας ένα μικρό αντικείμενο, όπως για παράδειγμα ένα καπάκι απο στυλό!

Tags: 

Οι 10 καλύτερες εφευρέσεις της Ιαπωνίας!

Εαν υπάρχει ένα μέρος που είναι παγκοσμίως γνωστό για τις περίεργες και ομολογουμένως καινοτόμες εφευρέσεις του, τότε αυτό είναι αναμφισβήτητα η Ιαπωνία!

Κατά καιρούς, μας παρουσιάζονται διάφορα gadgets, πότε αρκετά εξελιγμένα και πότε παραδόξως απλά, τα οποία όμως δεν παύουν συνεχώς να μας εκπλήσουν!

Αν και οι πιθανότητες να χρησιμοποιήσουμε ποτέ κάποια απο αυτές τις ιδιαίτερες εφαρμογές είναι σχεδόν μηδαμινές, αξίζει τον κόπο να ρίξετε μία ματιά για να δείτε μέχρι πού μπου μπορούν να φτάσουν!

Tags: 

Μητέρα παντρεύεται τον πρώην της κόρης της

Ένα απίστευτο περιστατικό έχει έρθει στην δημοσιότητα και πραγματικά έχει ταράξει την κοινή γνώμη της Βρετανίας. Η είδηση αφορά μία γυναίκα η οποία πρόκειται σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να ανταλλάξει όρκους αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Τίποτα το ιδιαίτερο, θα πείτε. Κι όμως, υπάρχει κάτι σε αυτό το γάμο που ξεπερνά κάθε προηγούμενο! Ο γαμπρός διατηρούσε στο παρελθόν σχέσεις ερωτικές με την...κόρη της νυν συζύγου του!

Tags: