Ιούνιος 2015

Σκηνοθέτησε το θάνατο της για να γλυτώσει απο τον εραστή της.

Τη φαεινή ιδεά να προσποιηθεί πως κάποιος την δολοφόνησε είχε μία παντρεμένη Γερμανίδα, προκειμένου να μπορέσει να απαλλαγεί επιτέλους απο τον ενοχλητικό εραστή της, ο οποίος δεν έλεγε να την αφήσει σε ησυχία.

Η γυναίκα γνώρισε τον εραστή, επίσης παντρεμένο, σε μία ιστοσελίδα γνωριμιών. Η σχέση του άνθισε αμέσως, μόλις όμως ο άντρας της μοιχαλίδας άρχισε να μυρίζεται πως κάτι δεν πάει καλά, τότε εκείνη έσπευσε να δώσει ένα τέλος στο αυτό τον παράνομο δεσμό.

Tags: 

Έκανε μήνυση σε διάσημη ηθοποιό γιατί τον κοίταζε επίμονα απο την τηλεόραση.

Μπορεί να σας φανεί γελοίο, πρόκεται όμως για αληθινή υπόθεση η οποία εξελίχθηκε στις δικαστικές αίθουσες της Κίνας, μόλις λίγες ημέρες πριν. Ένας τηλεθεατής κατέθεσε μήνυση κατά της ηθοποιού καθώς, όπως υποστήριξε, τον κοίταζε πολύ επίμονα μέσα απο την τηλεόραση, δημιουργώντας του έτσι ανεπανόρθωτα ψυχολογικά τραύματα!

Tags: 

Δείτε τί κάνει αυτή η οδηγός!

Μερικοί άνθρωποι είναι ιδιαίτερα καλοί στην οδήγηση, έχουν τα μάτια τους πάντα στο δρόμο και είναι εξαιρετικά προσεκτικοί. Υπάρχουν βέβαια και μερικοί άνθρωποι που δεν κατανοούν καν την έννοια της οδήγησης και πολλές φορές δείχνουν να μπερδεύονται και να νομίζουν οτι βρίσκοντα κάπου αλλού!

Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να συνέβη και την κυρία που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, ένας ποδηλάτης βρίσκεται στο δρόμο με μία κάμερα ενσωματωμένη στο κράνος του.

Tags: 

Πήρε διαζύγιο και...τα χώρισε όλα στη μέση!!

Έχουμε πετύχει κατά καιρούς περιπτώσεις διαζυγίων όπου ένας απο τους δύο συντρόφους (συνήθως η γυναίκα) καταλήγει με τη μερίδα του λέοντα στη μοιρασιά.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου τα περιουσιακά στοιχεία μοιράζονται ίσα και στα δύο μέρη. Μία απο αυτές είναι και η περίπτωση στην οποία θα αναφερθούμε, όπου ένας άντρας απο τη Γερμανία αποφάσισε να μην "ρίξει" καθόλου την πρώην σύζυγο του στη μοιρασιά και έτσι έκανε το αδιανόητο!

Tags: 

Ο Βραζιλιάνος Ken είναι γεγονός!

Είναι μόλις 27 ετών και έχει αλλάξει σχεδόν όλη την κατανομή του προσώπου για να μπορέσει να μοιάσει με την γνωστή παιδική κούκλα Ken.

Ο λόγος φυσικά για τον Mauricio Galdi, τον εκκεντρικό Βραζιλιάνο ο οποίος έχει διχάσει την κοινή γνώμη με την ιδιαίτερη εμφάνιση του. Έχοντας ξοδέψει περισσότερα απο 70.000 δολάρια για να καταφέρει να μοιάσει στην αγαπημένη του κούκλα και, παρόλο που δηλώνει ικανοποιημένος απο το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, δεν σκοπεύει να σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις.

Tags: 

Σε διαθεσιμότητα για άσεμνη φωτογραφία.

Σε διαθεσιμότητα για άσεμνη φωτογραφία.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας νεκροθάφτης απο την Ισπανία και ο λόγος είναι η φωτογραφία που βλέπετε πιο πάνω.

Κατά τη διάρκεια μίας εκταφής, ο νεκροθάφτης της φωτογραφίας είχε τη φαεινή ιδέα να τραβήξει μία φωτογραφία με τον αποθανόντα. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία, οι δύο άντρες που εργάζονται στο γραφείο τελετών και στη μέση ο αποθανών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες απεβίωσε 23 χρόνια πριν.

Tags: 

Η αληθινή αγάπη...στα σκονάκια φαίνεται!!!

Την απέραντη αγάπη που νιώθει για την κοπέλα του θέλησε να εκφράσει ένας 20χρονος απο το Καζακστάν, ο οποίος, ομολογουμένως, έκανε την υπέρβαση!

Ο λόγος φυσικά για τον Ayan Zhademov, ο οποίος ντύθηκε κορίτσι για να μπορέσει να δώσει εξετάσεις στην θέση της κοπέλα του, η οποία ένιωθε πάρα πολύ άγχος και δεν μπορούσε να το κάνει.

Το περιστατικό συνέβη σε εκεταστικό κέντρο του Καζακσταν. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, ο νεαρός μεταμφιέστηκε με περούκα, φούστα, πέδιλα και μακιγιάζ και εμφανίστηκε κανονικά για τις εξετάσεις.

Tags: 

Χώρισε τον άντρα της και 12 χρόνια μετά παντρεύτηκε τον...πεθερό της.

Η απίστευτη αυτή είδηση μας έρχεται απο τη Βρετανία, όπου μία 36χρονη γυναίκα ντύθηκε για δεύτερη φορά νυφούλα, αυτή τη φορά έχοντας ως γαμπρό τον ...πρώην πεθερό της.

Ο λόγος για την Liza Goddard, η οποία το 2003 παντρεύτηκε τον Jason Harwood και έμειναν μαζί για περίπου 8 μήνες μέχρι τελικά να πάρουν διαζύγιο. Δώδεκα χρόνια μετά, η Liza πήρε την απόφαση να ξαναπαντρευτεί, ο άνθρωπος που διάλεξε για γαμπρό όμως σόκαρε τους πάντες.

Tags: 

Στη φυλακή λόγω...εκκωφαντικού σεξ!

Στις δικαστικές αίθουσες του Μπέρμιγχαμ βρέθηκε σήμερα μία βρετανίδα, η οποία κατηγορείται για διατάραξη κοινής ησυχίας όχι μόνο, καθώς οι φωνές και οι κραυγές που έβγαζαν εκείνη και ο σύντροφος της κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής τους συνεύρεσης σήκωσαν όλη την πολυκατοικία στο πόδι.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στο κτίριο και οι φωνές της κατά τη διάρκεια του σεξ, είχε αφήσει τους κατοίκους της πολυκατοικίας πολλά βράδια άϋπνους.

Tags: