Μάιος 2015

Ψάχνοντας άντρα για τη μαμά!

Μία φανταστική ιδεά είχε ένας νεαρός άντρας, ο οποίος βαρέθηκε να βλέπει τη μητέρα του μόνη της και έτσι αποφάσισε να γυρίσει ένα συγκινητικό βιντεάκι με πλάνα της ίδιας, με την ελπίδα πως έτσι θα καταφέρει να προσεγγίσει το κατάλληλο άτομο για εκείνη.

Ξεκίνησε το ιδιότυπο πρότζεκτ του χωρίς να της πει κουβέντα. Επί ένα χρόνο τράβαγε βίντεο τη μητέρα του στις διάφορες δραστηριότητες που εκείνη απολαμβάνει να κάνει, μόνταρε το βίντεο και το ανέβασε στο Youtube.

Tags: 

Νεκρική αγρυπνία μέσα σε ταξί…

Μία κάπως… ιδιαίτερη επιθυμία είχε ένας 73χρονος απο το Πουέρτο Ρίκο, ο οποίος ζήτησε – μετά το θάνατο του - να εκτεθεί η σωρός του μέσα στο ταξί που οδηγούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο λόγος για τον Victor Perez Cardona, η κόρη του οποίου δεν δίστασε ούτε στιγμή και, μόλις ο πατέρας της απεβίωσε, πραγματοποίησε την τελευταία του επιθυμία, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη αγρυπνία με εκείνον μέσα στο αγαπημένο του ταξί, στη θέση του οδηγού.

Tags: 

Καταζητείται γιατί έκανε γυμνή bungee jumping!

Καταζητείται μία νεαρή Κινέζα, η οποία πήρε το ρίσκο και αποφάσισε να κάνει ολόγυμνη bungee jumping, σε ένα απο τα πιο γνωστά αξιοθέατα της Ταυλάνδης, Τσιάνγκ Μάι.

Η 17χρονη νεαρή, η οποία δήλωσε πως είναι μοντέλο και χρειάζεται το συγκεκριμένο βίντεο για μία δουλειά, αν και αρχικά φορούσε ένα μπικίνι, λίγο πριν κάνει το άλμα το έβγαλε και έμεινε όπως την γέννησε η μαμά της.

Tags: 

Μεγιστάνας «νοίκιασε» μία πορνοστάρ για...15 χρόνια!

Τον δικό του τρόπο να...σοβαρευτεί βρήκε ένας Κινέζος μεγιστάνας, ο οποίος προχώρησε στη μεγάλη απόφαση να «νοικιάσει» τις υπηρεσίες μίας πορνοστάρ για τα επόμενα 15χρόνια!

Ο λόγος για την 22χρονη καλλονή, Ρόλα Μισάκι, η οποία πρωτοεμφανίστηκε στην βιομηχανία του πορνό στα 19 της και κατάφερε να κάνει ούκ ολίγες ταινίες, κερδίζοντας έτσι γρήγορα πολλούς θαυμαστές.

Ο δισεκατομμυριούχος της έκανε την πρόταση να είναι μαζί για τα επόμενα 15 χρόνια, με το αζημείωτο φυσικά, αφού η Μισάκι πρόκειται να πάρει 8 εκατομμύρια στο τέλος των χρόνων αυτών!

Tags: 

Ανακάλυψε πως είναι δίγαμος και ειδοποίησε την Αστυνομία!

Δεν πίστευε στα μάτια της μία γυναίκα απο τη Βρετανία, η οποία – κατά τη διάρκεια σερφαρίσματος στο Facebook - ανακάλυψε προ μεγάλης της έκπληξης πως ο σύζυγος της είναι δίγαμος!

Η δυσάρεστη έκπληξη άφησε με το στόμα ανοικτό την Nicolette Smith, η οποία είδε μία φωτογραφία γάμου, στην οποία ο γαμπρός είναι ο δικός της άντρας αλλά νύφη είναι μία άγνωστη γυναίκα!

Όπως φάνηκε ο σύζυγος της ήταν ξανα παντρεμένος, με μία νεαρή κοπέλα απο τη Γκάμπια της Αφρικής και μάλιστα ο γάμος τους είχε γίνει στο ίδιο μέρος όπου είχαν παντρευτεί και εκείνοι!

Tags: 

Αν η αγαπημένη σας συμπεριφερόταν σαν γάτα!!

Οι γάτες είναι πολύ ιδιαίτερα πλάσματα και, πολλές φορές, αρκετά παρεξηγημένα.

Όσοι έχετε γατούλα ή είχατε στο παρελθόν, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε για τί ιδιαίτερότητα μιλάμε, καθώς, συζώντας με μία γάτα, γρήγορα βλέπεις πως δεν έχεις εσύ τη γάτα αλλά...η γάτα εσένα!

Φανταστείτε λοιπόν να έχετε μία κοπέλα η οποία συμπεριφέρεται ακριβώς όπως θα συμπεριφερόταν και η γάτα σας! Ε, λοιπόν, κάποιοι όχι μόνο το φντάστηκαν αλλά το κατέγραψαν και σε ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο, το οποίο έχει ήδη γίνει viral.

Tags: 

Μοντέλο με μέση δαχτυλίδι!

Όνειρο ζωής φαίνεται πως είναι για την Romanie Smith, η οποία φιλοδοξεί να αποκτήσει στην κυριολεξία μία μέση δαχτυλίδι!

Το 20χρονο μοντέλο προσπαθεί τα τελευταία χρόνια με κάθε πιθανό τρόπο να μικρύνει όσο γίνεται τη μέση της και να μοιάσει με ζωντανή κούκλα. Μετά απο χρόνια δίαιτας και γυμναστικής, το 20χρονο μοντέλο βρήκε τη λύση για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Tags: 

Άνοιξε το φέρετρο και έπαθε σοκ!

Μία άσχημη έκπληξη περίμενε τη Lisa Kondvar, η οποία περίμενε την επιστροφή της 82χρονης μητέρας της απο την Καραϊβική, όπου είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές.

Δυστυχώς όμως, η 82χρονη απεβίωσε και έτσι η κόρη αναγκάστηκε να περιμένει για το άψυχο σώμα της μητέρας της να καταφτάσει, προοκειμένου να προχωρήσει σε κανονική ταφή.

Όταν κατέφτασε το φέρετρο, η Kondvar θέλησε να πει ένα τελευταίο αντίο στη μητέρα της. Μόλις όμως άνοιξε το φέρετρο, την περίμενε μία μακάβρια έκπληξη. Μέσα υπήρχε το πτώμα μίας άγνωστης γυναίκας.

Tags: 

Ένα ανατριχιαστικό πάρκο ψυχαγωγίας.

Ένα βήμα παραπέρα προχώρησαν οι Κινέζοι την εμπειρία του απόλυτου τρόμου, προσθέτοντας στο ήδη ανατριχιαστικό πάρκο ψυχαγωγίας τους ένα «παιχνίδι» το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να βιώσεις ακριβώς πώς είναι η διαδικασία της αποτέφρωσης.

Περιττό φυσικά να πούμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει ήδη προσελκύσει εκατοντάδες ανθρώπους, οι οποίοι ανυπομονούσαν να γνωρίσουν απο πρώτο χέρι πώς είναι να σε αποτεφρώνουν.

Tags: 

Ξέθαψε τον πατέρα της για να βρει...χαμένη διαθήκη.

Με την πεποίθηση πως υπάρχει κι άλλη διαθήκη μέσα στο φέρετρο, μία 53χρονη γυναίκα απο το New Hampshire ξέθαψε τον νεκρό πατέρα της και κατακρεούργησε τον τάφο.

Ο λόγος για την Melanie Nash, η οποία βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης απο 1 εως 3,5 χρόνια για τον βανδαλισμό αυτό. Η 53χρονη δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο πατέρας της δεν της άφησε περισσότερα λεφτά στη διαθήκη και ήταν πεπεισμένη πως μέσα στον τάφο υπάρχει η πραγματική διαθήκη.

Tags: 

Σελίδες