Μάρτιος 2014

Έβαλε φωτιά στο κεφάλι του σε στοίχιμα και το μόνο που κέρδισε ήταν το παρατσούκλι "Ghost Rider"

Ένας τριανταεξάχρονος από την Γεωργία των ΗΠΑ, μετά από πολύ αλκοόλ έβαλε στοίχημα να ανάψει φωτιά στο κεφάλι του.
Στην αρχή είπε στην αστυνομία πως τσακώθηκε με έναν άλλο θαμώνα στο μπαρ που τα 'πινε και του έβαλαν φωτιά στο κεφάλι. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης όμως τον διέψευσε.

Χρησιμοποιούν την νοηματική για να εκπεδεύσουν κουφούς σκύλους

Το CNHS στο Grand Island χρησιμοποιεί τη νοηματική γλώσσα για να επικοινωνίσει με έναν από τους κωφούς σκυλιά τους στο καταφύγιο.

Το δίκτυο KFXL ανέφερε ότι η Rosie, ένα 4χρονο ημίαιμο πιτ μπουλ, μαθαίνει όλο και περισσότερα κάθε μέρα με την εθελόντρια Τρέισι Φάιφλ. «Είναι ο μόνος τρόπος για να επικοινωνήσει κάποιος μαζί της", δήλωσε η Φάιφλ, η οποία προσπάθησε να δοκιμάσει την νοηματική με την Rosie, αφού είδε πως αυτό έπιασε με τον κουφό σκύλο του γείτονά της.

Οι άντρες στη Βόρια Κορέα υποχρεούνται να κουρέβονται σαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση της Βορίου Κορέας ανακοίνωσε πριν δύο εβδομάδες πως οι όλοι οι άντρες της χώρας υποχρεούνται να κουρεφτούν όπως ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Επισήμως αναφέρεται σας υπόδειξη μόδας, αλλά πρακτικά ο Γιονγκ Ουν θέλει κάθε άντρας της χώρας να κάνει το κούρεμα “Καλέ Ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν”, όπως το ονόμασε.

Μέχρι τα μέσα του 2000, το λέγαμε κούρεμα "Κινέζος απατεώνας". Αλλά τώρα άλλαξε όνομα.

10χρονοι μαθητές προσπαθούν να σπάσουν το ρεκορ των Hot Wheels

Μαθητές της πέμπτης τάξης του Δημοτικού σχολείου Γουντμπερυ του Οχάιο των ΗΠΑ, έσπασαν χθες το ρεκόρ του μεγαλύτερου άλματος με αυτοκινητάκια Hot Wheels. Η προσπάθεια έγινε στα πλαίσια φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Το πρoηγούμενο ρεκόρ ήταν 2 μέτρα και 82 εκατοστά.

Οι μαθητές και οι γονείς τους σχεδίασαν το άλμα να γίνει στα 3 μέτρα. Έκαναν μία τελετή για το σπάσιμο του ρεκόρ και ένας κριτής ήταν παρών για να πιστοποιήσει το άλμα. Χρειάστηκαν 5 προσπάθειες, αλλά τελικά τα κατάφεραν.

Τι πρέπει να τρώμε στο γραφείο;

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι πολλές ώρες δουλειάς μας κάνουν να παραμελούμε τη σωστή διατροφή με αποτέλεσμα να τρώμε μόνο μία φορά την ημέρα ( συνήθως το βράδυ).

Είναι γνωστό ότι πρέπει να κάνουμε μικρά και συχνά αλλά και ποιοτικά γεύματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε ταυτίσει το φαγητό στη δουλειά με κάποιου είδους fast food και αυτό είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στον οργανισμό μας.

Τρελή αντικαπνιστική πατέντα

Ο 42χρονος τούρκος İbrahim Yücel, ήταν φανατικός καπνιστής. Εδώ και 26 χρόνια κάπνιζε πάνω από δύο πακέτα την ημέρα!

Κάποια στιγμή όμως, αφού είδε τον πατέρα του να πεθαίνει μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα, είπε πως δεν πάει άλλο και πως πρέπει να το κόψει! Δοκίμασε κάθε γνωστή μέθοδο για να τα καταφέρει, αλλά μάταια!

Βρέθηκε ένα από τα αυτοκρατορικά αυγά Faberge

Αν έχεις τύχη διάβαινε, λέει ο λαός και στην περίπτωση ενός ανθρώπου που εμπορευόταν μέταλλα για βιοπορισμό. Μέσα σε ένα φορτίο από παλιοσίδερα, βρήκε έκθαμβος ένα από τα χαμένα 8 αυτοκρατορικά αυγά Faberge που βρίσκονταν στην Αμερικάνικη ήπειρο!

Ένας Λονδρέζος αντικέρ, είπε την Τετάρτη πως ο σιδεράς αυτός αγόρασε το ολόχρυσο αυτό αυγό στην τιμή των 10.000 ευρώ, σκεπτόμενος πως θα έβγαζε ένα μικρό κέρδος από την πώληση του χρυσού και των πετραδιών. Στην πραγματικότητα όμως ήταν ένας θησαυρός που αξίζει εκατομμύρια!!!

Νεκρή φάλαινα σε καρότσα φορτηγού

Φανταστείτε την έκπληξη των οδηγών που οδηγούσαν στο δρόμο και είδαν δίπλα τους αυτό το θέαμα! Ελπίζουμε μόνο να είχαν κλειστά τα παράθυρά τους, γιατί η μυρωδιά, όπως καταλαβαίνετε, ήταν ανυπόφορη.

Η γιγάντια αυτή φάλαινα βρέθηκε νεκρή πριν από περίπου 10 μέρες στις ακτές του Kent, κοντά στο Seasalter. Είχε μείνει όμως εκεί γιατί δεν ήξεραν τί να κάνουν το τεράστιο σώμα της. Μόλις σήμερα αποφάσισαν ότι πρέπει να το μεταφέρουν σε χώρο υγειονομικής ταφής. Την συγκεκριμένη φωτογραφία τράβηξε ο 41 χρόνων Mark Stephens, πηγαίνοντας το πρωί στην δουλειά του.

Το γαργάλημα μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί ως βασανιστήριο

Αυτό μάλλον είναι μύθος, αλλά όπως και να χει, το γαργάλημα δεν είναι αστείο! Γαμώτο!

Κατά πάσα πιθανότητα είχε χρησιμοποιηθεί ως μια μορφή βασανιστηρίων κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Χαν, καθώς οι αιχμάλωτοι ανέκαμπταν γρήγορα και δεν έμεναν φυσικά σημάδια της κακοποίησης στα σώματα τους. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι μπορεί να χρησιμοποιούσαν επίσης βασανιστήρια με γαργάλημα, όπου έβαζαν μια κατσίκα να γλύφει τα πόδια των αιχμαλώτων.

Η Mary Kate Olsen αρραβωνιάστηκε τον αδελφό του Sarkozy

Πριν ένα χρόνο περίπου είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες της 26χρονης Mary Kate Olsen με τον 45χρονο Olivier Sarkozy. Στην αρχή ελπίζαμε να είναι δημοσιογραφικές υπερβολές.

Πριν μερικές μέρες όμως, η σχεδιάστρια και ο αδελφός του πρώην Γάλλου Προέδρου, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Θα είναι ο πρώτος γάμος για την Olsen και ο δεύτερος για τον Sarkozy, που ήταν παντρεμένος με την Charlotte Bernard και έχει δύο παιδιά.