Αύγουστος 2012

Επιχείρηση "Δούρειος Ίππος": Στη ...

Αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πανελλαδικής κλίμακας, με την κωδική ονομασία «Δούρειος Ίππος» βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 6 ημέρες για την καταπολέμηση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί και βαρύνονται με κακουργηματικές κατηγορίες, δεκατρία άτομα, σε έξι πόλεις, ενώ σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών ακόμη ατόμων.

Κορυφαίος για το 2012 ο Ινιέστα!

Ο Καταλανός άφησε πίσω Μέσι και Ρονάλντο και αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης από αυτούς που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκό κλαμπ μετά από ψηφοφορία 53 δημοσιογράφων. Ο πολυσύνθετος άσος της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας κατέκτησε τον τίτλο αν και είχε να ανταγωνιστεί τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, τον συμπαίκτη του στους Μπλαουγκράνα, Λέο Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Παρωδία η διάσκεψη του ΝΑΜ»

«Παρωδία η διάσκεψη του ΝΑΜ»ΤΕΧΕΡΑΝΗ. Ως παρωδία παρουσιάζει το περιοδικό Τime τη διάσκεψη του Κινήματος των Αδεσμεύτων (ΝΑΜ - Non-Aligned Movement) στην Τεχεράνη, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για μια συνάντηση χωρίς νόημα, χωρίς αντικείμενο, αλλά με ποικίλα περιστατικά που προκαλούν τον γέλωτα. Κάθε ώρα φαίνεται ότι φέρνει και μια νέα φήμη στην αίθουσα των δημοσιογράφων που καλύπτουν τη διάσκεψη, η πρώτη φάση της οποίας άρχισε την Κυριακή σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων, ενώ σήμερα και αύριο διαβουλεύονται οι ηγέτες. Μια φήμη ήταν ότι ο γ.γ.

Οριστικοποιείται την επόμενη εβδομάδα η διακρατική ...

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ ελληνικών και ελβετικών αρχών για τη φορολόγηση των «κρυφών» καταθέσεων που διατηρούν Έλληνες στις ελβετικές τράπεζες. Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να εισρεύσουν στα δημόσια ταμεία περίπου 4 - 6 δισ.

Ολοι μέσα για Βιέννη!

 

Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε 23 παίκτες στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την ρεβάνς με την Ραπίντι στην Βιέννη για να είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. Μέσα και ο Πάμπλο Γκαρσία, εκτός έμεινε μονάχα ο τραυματίας Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

 

ΧΥΤΑ στον βιότοπο της caretta caretta

ΧΥΤΑ στον βιότοπο της caretta carettaΤου Γιωργου ΛιαλιουΣημαντικές επιπτώσεις στον βιότοπο της caretta caretta στη Ζάκυνθο έχει η λειτουργία του υπερκορεσμένου ΧΥΤΑ του νησιού. Οπως επισημαίνουν 12 περιβαλλοντικές οργανώσεις, σκουπίδια και στραγγίσματα από τη χωματερή καταλήγουν στον κόλπο του Λαγανά, στην «καρδιά» του Εθνικού Πάρκου Ζακύνθου με ευθύνη της Περιφέρειας, που δεν καταφέρνει να υποδείξει νέο χώρο για τη δημιουργία ΧΥΤΑ.

Άννα Μπενάκη: Τα όσα είπα δεν ήταν προφητεία, ήταν η ...

Για τα όσα είχε πει, επτά χρόνια πριν, το 2005, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια μίλησε πριν λίγο στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και στον δημοιογράφο Κώστα Ουίλς.Η κ. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη είπε χαρακτηριστικά:"Μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω για την προσφώνηση που είχα κάνει τότε και μάλιστα και στον Τύπο δημοσίευσα το νόημα των λόγων μου αλλά έτυχε κακής εκεταλλεύσης λόγω οφέλους πολιτικού οπότε σταμάτησα να συζητώ.Οι λόγοι μου ήταν σοβαροί και όπως αποδεικνύεται είχαν κάποιο νόημα.Δεν ήταν προφητεία.

Ασπίδα προστασίας της συνόδου APEC στο Βλαδιβοστόκ ...

26-08-2012 20:28:17

Πολεμικά πλοία αεροσκάφη και πύραυλοι S-400 θα αποτελέσουν μέρος της ασπίδας που οι Ρώσοι αναπτύσσουν στο Βλαδιβοστόκ κατά την διάρκεια της συνόδου του APEC τον επόμενο μήνα. Όπως ανέφεραν ρωσικές πηγές για την προστασία των υψηλών προσκεκλημένων θα διατεθούν συστήματα S-400, μαχητικά Su-27SM, Su-30 και Mig-31, ενώ πλοία επιφανείας και υποβρύχια  του Στόλου του Ειρηνικού θα προστατεύουν τις ακτές της πόλης όπου θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος.  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σελίδες