Ναφθαλίνη για δεύτερη φορά στο ίδιο σχολείο στο Αγρίνιο

Το παράκαναν στο Αγρίνιο με τα κρούσματα ρίψης ναφθαλίνης στις σχολικές μονάδες. Φαίνεται, όμως, ότι κάποιοι τα βρίσκουν... αποτελεσματικά, γι' αυτό δεν δίστασαν να θέσουν για δεύτερη (!) φορά μέσα σε πέντε ημέρες σε κίνδυνο την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών στο 3ο Γυμνάσιο της πόλης.

Μετά την Πέμπτη, όταν διακόπηκαν τα μαθήματα μετά την τρίτη διδακτική ώρα, οι μαθητές που πήγαν στο σχολείο το πρωί της Τρίτης αναγκάστηκαν να επιστρέψουν για μια ακόμη φορά στα σπίτια τους χάνοντας επιπλέον ώρες μαθημάτων, αφού και πάλι οι χώροι του κτιρίου βρέθηκαν γεμάτοι ναφθαλίνη και έπρεπε να γίνει καθαρισμός!

Ήταν το έκτο κρούσμα μέσα σε μια εβδομάδα σε σχολεία του Αγρινίου και το δεύτερο στο 3ο Γυμνάσιο. Είχαν προηγηθεί ρίψεις ναφθαλίνης την περασμένη Τρίτη στις αίθουσες του 6ου Γενικού Λυκείου, την Πέμπτη στους χώρους του 3ου Γυμνασίου, την Παρασκευή στο 5ο Γυμνάσιο το πρωί και στο κτίριο όπου στεγάζεται το Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο το απόγευμα!

Έρευνα για όλα τα περιστατικά διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αγρινίου, που σχημάτισε ισάριθμες δικογραφίες σε βάρος αγνώστων για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης και διατάραξη οικιακής ειρήνης.