Ζευγάρι που είχε μισθωθεί για σεξουαλική φαντασίωση μπήκε στο υπνοδωμάτιο με μαχαίρια αλλά σε λάθος διεύθυνση

Δύο άντρες μπήκαν σε μια κρεβατοκάμαρα με μαχαίρια μετά την πρόσληψή τους για να κάνουν τη σεξουαλική φαντασίωση ενός ξένου ότι ήταν δεμένος με τα εσώρουχά του και τον χτυπούν με μια σκούπα, μόνο για να ανακαλύψουν ότι είχαν λάθος διεύθυνση.

Το ζευγάρι από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας ζήτησε συγγνώμη και άφησε το τρομαγμένο θύμα στο κρεβάτι όταν συνειδητοποίησαν το λάθος τους.

Ένας από τους άνδρες, ο Terrence Leroy, έχει απαλλαγεί από την κατηγορία γι την είσοδο στο σπίτι τον Ιούλιο του 2019 με σκοπό να τον εκφοβίσει ενώ ήταν οπλισμένος με ένα επιθετικό όπλο, αφού το περιφερειακό δικαστήριο της Νέας Νότιας Ουαλίας δέχθηκε την εξήγησή του.

Αναγνωρίζοντας οτι"τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης είναι ασυνήθιστα", ο δικαστής Sean Grant εξέθεσε τους λόγους του για την αθώα ετυμηγορία, λέγοντας ότι τα στοιχεία δεν υποδηλώνουν ότι οι ενέργειες των ανδρών ήταν σκόπιμες.

«Έφεραν τα μαχαίρια είτε ως στηρίγματα είτε ως κάτι για να χρησιμοποιηθούν σε αυτήν τη φαντασίωση», είπε.

"Η φαντασίωση δεν ήταν εγγεγραμμένη και υπήρχε διακριτική ευχέρεια ως προς το πώς θα πραγματοποιηθεί."

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ένας άντρας που ζούσε στη δυτική ΝΝΟ, κοντά στο Γκρίφιθ, «ήθελε να τον τρίβουν με μια λαβή σκούπας γύρω από τα εσώρουχά του».

"Ήταν πρόθυμος να πληρώσει 5.000 $ αν ήταν" πραγματικά καλό ", ανέφεραν έγγραφα του δικαστηρίου.

Η αστυνομία είπε ότι ο επιδιωκόμενος πελάτης είχε «ιστορία και επιδεξιότητα για την εμπλοκή των υπηρεσιών των ανθρώπων».

Είχε κανονίσει συμφωνίες με έναν άντρα στο Facebook για να συμμετάσχουν οι άνθρωποι στο παιχνίδι ρόλων και έστειλε τη διεύθυνσή του - προτού τους ενημερώσει αργότερα οτι μετακόμισε σε σπίτι πάνω από 30 μίλια μακριά.

Αλλά ο κάτοικος του σπιτιού όπου οι άνδρες εμφανίστηκαν κατά λάθος στην αστυνομία είπε ότι όταν παρατήρησε ένα φως στο σαλόνι του στις 6.15 π.μ., υπέθεσε ότι ήταν ένας φίλος που επισκέπτεται καθημερινά για να πιούνε καφέ.

Είπε ότι φώναξε: "Φύγε, είναι πολύ νωρίς."

Αφού άκουσε μια φωνή που ρωτάει "είναι το όνομά σου Κέβιν;", ο άντρας είπε ότι άνοιξε το φως του για να δει δύο άντρες που δεν αναγνώριζε να στέκονται δίπλα στο κρεβάτι του, και οι δύο κρατώντας μαχαίρια.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια συνομιλία, στην οποία το ζευγάρι προσπάθησε επανειλημμένα να εξακριβώσει αν ήταν "Κέβιν", κάθε φορά που τους έλεγε "όχι" σε απάντηση.

Σε ένα σημείο, ένας από αυτούς ρώτησε: "Είστε βέβαιος ότι δεν είστε ο Κέβιν, όπως μας είπαν να έρθουμε σε [αυτή τη διεύθυνση] και να πάρουμε τον Κέβιν."

Τελικά αποδέχτηκαν το λάθος τους, το δίδυμο έφυγε έπειτα, με τον ένα να λέει «συγγνώμη φίλε» και κουνώντας το χέρι του κατοίκου, ενώ ο άλλος είπε «αντίο».

Ο κάτοικος κάλεσε τότε την αστυνομία.

Ο πελάτης κάλεσε τους άντρες λίγο αργότερα για να ελέγξουν τον προορισμό τους, οπότε συνειδητοποίησαν το λάθος τους.

Οι δύο άντρες και ο οδηγός τους τελικά έφτασαν στη σωστή διεύθυνση, όπου ο επίδοξος πελάτης είδε ότι είχε ένα «μεγάλο μαχαίρι» στο παντελόνι του.

Ο πελάτης του είπε να μην φέρει το όπλο μέσα και το άφησε στο αυτοκίνητο. Τα έγγραφα του δικαστηρίου αναφέρουν ότι και οι τρεις άντρες μπήκαν στη σωστή ιδιοκτησία.

Ο πελάτης άρχισε να μαγειρεύει μπέικον, αυγά και ζυμαρικά αφού του ζητήθηκε να το κάνει από τον Leroy, ο οποίος στη συνέχεια «κοιμήθηκε στον καναπέ».

Η αστυνομία έφτασε στην ιδιοκτησία περίπου μια ώρα αργότερα, και συνέλαβε τον Leroy και τον άλλο άνδρα που εμφανίστηκαν στο λανθασμένο υπνοδωμάτιο.

Ο δικαστής είπε ότι δεν απέδειξε ότι η πρόθεση του Leroy ήταν να εκφοβίσει.

Ο δικηγόρος του Λέροι είπε: «Ήταν μια εμπορική συμφωνία να δέσει και να χτυπήσει έναν ημιγυμνό άνδρα στο εσώρουχό του με μια σκούπα. Η είσοδος δεν είχε πρόθεση να εκφοβίσει».