Γυναίκα «εκσφενδονίζει φίδι σε οδηγό» σε ληστεία αυτοκινήτου στη Νότια Καρολίνα

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ έχει κατηγορηθεί για εγκληματική ενέργεια και υλική ζημιά, αφού φέρεται να έκλεψε ένα όχημα ρίχνοντας ένα ζωντανό φίδι στην οδηγό - πριν συντριβεί σε οδοφράγματα που δημιουργήθηκαν για μια πολυσύχναστη έκθεση.

Η Hilmary Moreno-Berrios, 29 ετών, κατηγορείται ότι απαίτησε από την γυναίκα που ήταν στο τιμόνι του SUV να παραδώσει τα κλειδιά της πριν εκσφενδονίσει το μαύρο ερπετό πάνω της όταν αρνήθηκε να συμμορφωθεί.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς, πήρε τον έλεγχο του οχήματος στη Νότια Καρολίνα με το μη δηλητηριώδες φίδι ακόμη μέσα και κατέληξε να σπάσει τα εμπόδια που δημιουργήθηκαν για την τρίτη ετήσια Jump-Off Liberty Bridge, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Greenville την Παρασκευή.

Αφού προκάλεσε τη διακοπή του δημοφιλούς γεγονότος, το οποίο προσφέρει στους ντόπιους ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό, η Moreno-Berrios υπέστη τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία κυκλοφόρησε υλικό που έδειξε τη στιγμή που το όχημα έπεσε στα εμπόδια της περιοχής, για τα οποία τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ζημιά ύψους $ 17.225.

Οι αξιωματικοί είπαν επίσης ότι το φίδι επέζησε από τη δοκιμασία και απελευθερώθηκε σε κοντινά δάση και ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Η Moreno-Berrios είναι υπό κράτηση με 25.000 δολάρια ποσό εγγύσης, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση, κακόβουλη υλική ζημιά και πέντε παραβιάσεις της κυκλοφορίας - χτύπημα και εγκατάλειψη, αποτυχία να σταματήσει στα μπλε φώτα, αντίσταση κατά της αρχής και απερίσκεπτη οδήγηση.