Ανακαλύψτε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Opel.

Το νέο Opel Ampera λανσάρει μια νέα φιλοσοφία καθαρής, οικολογικής μετακίνησης. Χωρίς τους περιορισμούς της μπαταρίας, προσφέρει ζωηρές ηλεκτρικές επιδόσεις και αυτονομία μεγαλύτερη των 500 χιλιομέτρων1.

Ψάχνετε έναν κομψό τρόπο εξοικονόμησης καυσίμου και μείωσης των εκπομπών ρύπων; Γνωρίστε το νέο Opel Ampera.

• Εντυπωσιακά κομψή σχεδίαση
• Προηγμένη τεχνολογία πρόωσης
• Συναρπαστική δυναμική συμπεριφορά
• Ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις
• Προηγμένη ασφάλεια
• Περιβαλλοντικά και προσωπικά οφέλη

Δυναμικό και κομψό, το νέο Opel Ampera προσελκύει όλα τα βλέμματα. Ο σφριγηλός και χαμηλωμένος κορμός, οι σαφείς και κομψές γραμμές, τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας σχήματος "signature" εμπρός και πίσω, και οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες συνεισφέρουν στην ελκυστική εντύπωση της "τεχνολογίας εν κινήσει."
Στην καρδιά του νέου Opel Ampera βρίσκεται το νέο σύστημα πρόωσης E-REV, το πρώτο ηλεκτρικό σύστημα εκτεταμένης αυτονομίας που δίνει στο νέο Opel Ampera αυτονομία μεγαλύτερη των 500 χιλιομέτρων.

Το σύστημα μπαταρίας ιόντων λιθίου 16 kWh, του νέου Opel Ampera, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και δίνει ενέργεια στην προηγμένη ηλεκτρική μονάδα των 111 kW (150 hp), η οποία κινεί το όχημα. Χρησιμοποιώντας την ενέργεια της μπαταρίας, το Opel Ampera μπορεί να διανύσει 40–80 χιλιόμετρα, αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
Το νέο Opel Ampera παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και κράτημα στον δρόμο. Το σύστημα διεύθυνσης κρεμαγιέρας, η προηγμένη ανάρτηση με γόνατα McPherson μπροστά και ράβδους στρέψης πίσω, μαζί με το χαμηλό κέντρο βάρους, παρέχουν έλεγχο ακριβείας. Επίσης, η κίνηση δεν αποτελεί πια λόγο ανησυχίας. Με ισχύ 111 kW (150 hp) και ροπή 370 Nm, το Ampera επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα κατά μέγιστο.
Το νέο Opel Ampera καλύπτει τις ανάγκες σας, όπως ακριβώς και οποιοδήποτε άλλο συμβατικό αυτοκίνητο. Η διαδικασία επαναφόρτισης είναι εξαιρετικά απλή, ενώ διαθέτει τέσσερα καθίσματα και πλούσιο χώρο για τις αποσκευές σας.
Το νέο Opel Ampera θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της ασφάλειας. Οι επιβάτες, καθώς επίσης και η μπαταρία και τα ηλεκτρικά συστήματα οδήγησης προστατεύονται με μέγιστη ασφάλεια. Το σύστημα μπαταρίας είναι ανθεκτικό και πανίσχυρο, έχει τοποθετηθεί στο κέντρο, κάτω από το δάπεδο, και διαθέτει ένα αποδοτικό σύστημα ψύξης - θέρμανσης, ανθεκτικό σε ακραίες συνθήκες ζέστης και ψύχους.
Η ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές είναι καθαρή, αποδοτική και οικονομική. Το μοναδικό σύστημα E-REV του νέου Opel Ampera είναι φιλικό προς το περιβάλλον και μειώνει σημαντικά το καθημερινό κόστος μετακίνησης.
Το νέο Opel Ampera είναι πλήρως εξοπλισμένο. Δερμάτινη ταπετσαρία με θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρονικός κλιματισμός, RadioCD/MP3 με είσοδο USB, 6 ηχεία και οθόνη αφής 7'' και οκτώ αερόσακοι διατίθενται στάνταρ.

Tags: